Laatste nieuws - Vrienden van het van Weel Bethesda Ziekenhuis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laatste nieuws

 
2022  
27 mei De dames Margret van den Braak en Bea Noteboom (twee ex-medewerkers van het laboratorium) hebben hun verjaardag gevierd en hebben voor 2 goede doelen een bedrag opgehaald waarvan de helft (310 euro) voor onze Stichting is. Mooi initiatief. Hartelijk dank.
7 mrt De Stichting heeft twee behandelstoelen mogen overhandigen; een voor de wondverpleegkundige en een voor de gopskamer. Klik hier voor het persbericht in het Eilanden Nieuws.
1 mrt Van supermarkt AH heeft de stichting geld gekregen die door de klanten is opgebracht via het statiegeld. Klik hier voor de overhandiging.
2021  
20 dec De opbrengst van de schilderijen van Jeanet van der Kamp is overhandigd. Een prachtig bedrag van € 3100,00. Wij danken Jeanet van der Kamp voor dit initiatief. Klik hier voor het persbericht in het Eilanden Nieuws.
22 okt. Jeanet van der Kamp laat een aantal schilderijen van haar hand zien in de gangen van de poli van het ziekenhuis. De schilderijen worden vanaf € 50.00 aangeboden en verkocht aan de hoogste bieder, waarbij de opbrengst geheel voor de Stichting is. Klik hier om het persbericht te lezen. Voor meer informatie, kijk op de website van Jeanet van der Kamp.
21 juli De Stichting heeft een gift van €100.000,- gekregen van iemand die graag anoniem blijft. Wij zijn hier zeer blij mee en danken de betreffende persoon.
21 juni De Stichting heeft op deze dag twee VR brillen overhandigd aan het afdelingshoofd van de IC en twee VR brillen aan het afdelngshoofd van de kinderafdeling. Met deze brillen kunnen de patienten zich wanen in een virtuele wereld waarmee stress, pijn en angst even worden vergeten. Lees de persberichten van Het Eilanden-Nieuws en het AD.
2020  
4 dec. De tweede schenking dit jaar was voor de OK. Specifiek voor de patientveiligheid kan een apparaat worden aangeschaft waarmee een dubbel check kan worden gedaan bij het toedienen van geneesmiddelen. U kunt hier het persbericht van Flakkeenieuws.nl lezen.
5 okt. De Stichting heeft een schenking kunnen doen aan de KNO poli van €12.000,- t.b.v. van de uitbreiding van de gehoortest cabine. Dit gebeurde op Coronaveilige afstand zoals te zien is op de foto. U kunt hier het persbericht van Flakkeenieuws.nl lezen.
aug. De Stichting verwelkomt een nieuwe partner. Het is bedrijf CTH Raadgevend Ingenieurs gespecialiseerd in brandveiligheid en externe veiligheid. Op het internet kunt u meer informatie krijgen over het bedrijf.
juni De Stichting krijgt een legaat van de overleden heer J. Breen.
jan. Het jaar is goed begonnen voor de Stichting. In de eerste week hebben we twee giften ontvangen: van de Hervormde Diakonie en van makelaardij De 3 Linden. Daarnaast hebben we een nieuwe vriend. Nieuwe vrienden worden niet vermeld in deze rubriek, maar deze vriend betaald een partnerwaardig bedrag per jaar en dus het vermelden waard.
2019  
26 nov. De Stichting heeft een schenking kunnen doen aan de poli urologie van €64.000,- t.b.v. een Holmium YAG Laser. Lees hier het persbericht.
26 sept. N.a.v. het opheffen van zangkoor "Ons Koor" uit Middelharnis heeft de stichting een cheque ontvangen van € 5325,-. Lees hier het persbericht.
11 sept. Ter ere van het 100 jarig bestaan van de Landarbeidersvereniging "De Vooruitgang" heeft de stichting een cheque van
€ 5000,- mogen ontvangen.
Tijdens deze overhandiging is de nieuwe website van de stichting gelanceerd.
Lees hier het persbericht.
6 juli De voetbalvereniging WFB uit Ouddorp heeft een 24 uurs voetbaltoernooi georganiseerd. De baten kwamen ten goede aan de kinderafdeling van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis. De stichting had op die dag een kraam op het terrein van voetbalvereniging. Daar kon men boeken kopen of een enveloppe a € 1,00 trekken. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door enkele gulle gevers. De opbrengst van de kraam was € 163,00. 's Avonds kon de voorzitter van de stichting een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 50.000,00. Een prachtig bedrag. De cheque is direct doorgegeven aan een afvaardiging van de kinderafdeling. Lees hier het persbericht.
24 april De stichting heeft een schenking kunnen doen voor de aanschaf van middelen voor de bewegingsroute en voor de aanschaf van een echo apparaat voor de afdeling cardiologie. Lees hier het persbericht van Eilanden Nieuw van 30-4-2019.

2018
en ouder
Archief

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu